Ga direct naar de inhoud

Werken bij Stoker Organica

Naar de inhoud

Bij ons kan jij jezelf zijn

Kies jij voor Stoker Organica, dan kies je voor werken in een platte organisatie. We nemen de tijd voor elkaar, hebben aandacht voor elkaar en houden ook rekening met elkaar. Hard werken schuwen we niet, maar wel vanuit een realistische haalbare planning. Werkdruk gaat zeker niet ten koste van werksfeer. Bij Stoker Organica ben je een mens in plaats van een werknemer. Wil je een keer met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken.

“Bij Stoker Organica hebben we een helder doel voor ogen waar we met z’n allen hélemaal voor gaan. De organisatie is plat en overzichtelijk en we waarderen het als medewerkers initiatief tonen, dingen benoemen die beter kunnen. We werken met veel nieuwe collega’s. Dat geeft het bedrijf een mooie dynamiek.”

Dennis Brouwer

Bedrijfsleider

Vacatures

  • Operator

    Ben jij op zoek naar een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid en dynamiek in een groeiende organisatie met een nuchtere mentaliteit in een gezonde sector? Over het bedrijf Stoker Organica werkt samen met een groot aantal zelfstandige biologische fruittelers. Voor hen verzorgen wij de sortering, verpakking en afzet van fruit. Zo bieden wij de retail…

    Bekijk de vacature

  • Productie­medewerker

    Dagelijks leveren wij onze klanten (retail, groot- en kleinhandel en verwerking) biologisch fruit. Wij zijn een dynamisch en snelgroeiend bedrijf en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe productiemedewerkers. In de functie van productiemedewerker werk je in een hecht team dat goed op elkaar ingespeeld is. Samenwerking staat hoog in het vaandel. Elke dag starten…

    Bekijk de vacature

“Vijf jaar was ik productiemedewerker toen ik de kans kreeg om productieleider te worden. Nu stuur ik een fantastisch team aan dat veel voor elkaar wil doen. Eigenlijk zijn we heel trots op elkaar. Werken staat uiteraard voorop, maar we maken ook veel plezier samen.”

Susan Peeters

Teamleider