Ga direct naar de inhoud

Ons assortiment

Naar de inhoud

Biologische appels

Stoker Organica heeft de volgende rassen van de in Nederland geteelde biologische appels in het assortiment. De productkalender geeft goed inzicht in de beschikbaarheid van de verschillende rassen gedurende het jaar. Afhankelijk van marktomstandigheden of specifieke wensen van de afnemer, kan worden uitgeweken naar buitenlands aanbod.

Elstar
Santana
(Rode) Topaz
Natyra
Rode Boskoop (Rode Goudreinette)

(Red Jonaprince) Jonagold
Braeburn
Elise
Alkmene

Biologische peren

Stoker Organica heeft de volgende rassen van de in Nederland geteelde biologische peren in het assortiment. De productkalender geeft goed inzicht in de beschikbaarheid van de verschillende rassen gedurende het jaar. Afhankelijk van marktomstandigheden of specifieke wensen van de afnemer, kan worden uitgeweken naar buitenlands aanbod.

Conference
Concorde
Doyenné du Comice
Gieser Wildeman

Biologische pruimen

Pruimen kennen een kort afzetseizoen. Daarom maken we graag vroegtijdig afspraken over de levering van gesorteerd fruit. Stoker Organica heeft de volgende rassen van de in Nederland geteelde biologische pruimen in het assortiment. De productkalender geeft goed inzicht in de beschikbaarheid van de verschillende rassen gedurende het jaar. Afhankelijk van marktomstandigheden of specifieke wensen van de afnemer, kan worden uitgeweken naar buitenlands aanbod.

Reine Victoria
Blauwvanjou