Ga direct naar de inhoud

Sorteren & verpakken

Naar de inhoud

Sorteren

Voor het sorteren van het fruit beschikken we over twee moderne sorteerlijnen die op maat, kwaliteit én kleur sorteren. Afhankelijk van de partij en de bestemming, wordt een van beide ingezet. Belangrijker nog dan de sorteertechniek, zijn de mensen die de sorteerlijn bedienen. Zij kennen de afspraken die met afnemers zijn gemaakt zijn en weten het maximale uit een partij fruit te halen. Onverwachte afwijkingen worden in een vroeg stadium gesignaleerd waarna direct contact wort opgenomen met afnemer en teler om samen de best mogelijke oplossing voor beiden te vinden.

Aan de hand van een sluitend systeem van tracking & tracing is de herkomst van alle fruit te traceren. Indien wenselijk kunnen we exact aangeven waar het geteeld is, waar het fruit in opslag heeft gestaan en welke handelingen hebben plaatsgevonden.

Verpakken

Afnemers kunnen kiezen uit verschillende vormen van verpakking zoals kistjes, dozen, zakjes, banderol of flowpack. Veelal levert Stoker Organica het gesorteerde fruit in deze standaardverpakkingen aan. Maar ook maatwerk is bespreekbaar.

  • Los in diversen soorten EPS, fruitdozen en IFCO`s
  • Gelegd en gestickerd in diversen soorten EPS, fruitdozen, en IFCO’s
  • Verpakken in zakjes, banderol of flowpack verpakking.
  • Voorsorteren van het fruit in diversen afmetingen voorraadkisten.